Selecteer een pagina

Zichtbaarheid. Maar dan effectief Ć©n leuk!

Zichtbaar zijn op social media is voor heel veel ondernemers niet hun favoriete bezigheid. Omdat het je te veel tijd kost, het niet de resultaten oplevert die je had verwacht of omdat je eigenlijk geen idee hebt wat je eigenlijk kunt en wilt doen.

Als warm welkom heb ik alvast een e-book voor je om meteen vandaag al aan de slag te gaan met het optimaliseren van jouw Instagram account, zodat jouw profielbezoekers in ieder geval al sneller een volger zullen worden in plaats van een voorbijganger šŸ˜‰

+8

Jaar ervaring

+400

Blije klanten

+/-10

Tattoo’s

5

Sterren op Google

Welke tips je ook opvolgt, ze werken gewoon niet…

DAT FRUSTREERT JE, WANT WAAR ZIT HET DAN IN?

Je hebt het idee dat je niet genoeg tijd besteed aan social media, dat je niet genoeg interactie creƫert, dat je niet interessant genoeg bent en zelfs dat er geen mens op je zit te wachten.

Dat vreet energie, het maakt je geĆÆrriteerd en het neemt ook alle plezier weg die het je eigenlijk op zou moeten leveren.

En toch ga je door, want die omzet die het je hoort op te leveren volgens de guru’s, die wil je echt heel graag hebben om verder te groeien.

‘Dan nog maar weer een cursus’, zeg je tegen jezelf. Terwijl je al weet dat het waarschijnlijk geen verschil gaat maken.

 

Dus het is nu tijd voor iets wat wel werkt, zodat jij die groei kunt gaan realiseren!

Succes is een resultaat van effectief zichtbaar zijn.

‘Top, weer 5 nieuwe aanmeldingen voor je masterclass en 2 kennismakingsgesprekken’. Heerlijk wat er kan gebeuren door wat rake Instagram stories die je binnen 5 minutjen online hebt gezet, terwijl je even van je koffie’tje aan het genieten was op de bank.

Je volgers reageren vrolijk, je bereik neemt toe, je hebt steeds meer gesprekken met potentiƫle klanten en zodra mensen zijn opgewarmd voor jouw aanbod, komen ze maar al te graag naar je toe. Ze weten je te vinden en lijken wel vanzelf te komen, omdat jij nu juist leuke, inspirerende content plaatst die verbinding en herkenning creƫert.

Jouw agenda vult zich vanzelf, omdat de leads en klanten zo, BAM, je inbox en funnel instromen. Jij kunt gewoon relaxed ondernemen en beleeft weer plezier aan social media, omdat het niet alleen succes, maar ook fijne contacten met je volgers oplevert.

Was het nou altijd al zĆ³ simpel?

We moeten gewoon ff lekker doen wat voor ons en onze klanten werkt.

There I said it. Meteen heb ik al dĆ© sleutel tot succes weggegeven… Maar het is natuurlijk eenvoudiger gezegd, dan gedaan.

Want wat werkt dan? En hoe zorg je dat het zo min mogelijk tijd en energie kost? Welke onderwerpen, foto’s, video’s en andere content gaat die magie nou laten gebeuren?

Net als in de top van de autosport gaat het om strategie, goede communicatie, de juiste versnelling, gas geven, op tijd remmen en in de juiste richting sturen. En ja, natuurlijk een mooie livery (=hoe de auto eruit ziet) en ook de champagne wanneer jij de resultaten haalt waar je zo naar streeft.

En hier komen mijn skills bij kijken. Ik help jou om je zichtbaarheid naar een hoog niveau te tillen. En niet alleen mĆ©Ć©r zichtbaar zijn, maar juist effectiever door met al deze thema’s aan de slag te gaan.

We gaan samen aan de slag om alle eindjes aan elkaar te knopen, zodat je met Ć©n strategie Ć©n goede, inspirerende content Ć©n een flinke dosis plezier gloeiendhete leads en klanten kunt gaan verzamelen!

Meer plezier, leads en klanten

Zodat jij door kunt groeien naar steady 5K omzet per maand, zonder dat je hoeft te vechten voor klanten op social media.

Exclusieve 1-1 coaching ā†“
  • We gaan jouw hele social media strategie samen verbeteren en uitrollen, zodat jij moeiteloos gloeiendhete leads Ć©n klanten kunt verzamelen. Zo ga jij eindelijk resultaten halen uit social media en creĆ«er je een fijne stroom aan nieuwe, geĆÆnteresseerde mensen.
  • We gaan aan de slag met welke content interessant is voor jouw ideale klant en waarvan jij zelf overstroomt aan inspiratie, kennis en kunde. Zo kan jij je expertrol claimen en ook nog eens content maken waar je volgers helemaal van ‘aan’ gaan, waardoor ze sneller aanmelden voor jouw gratis weggever of gewoon direct jouw inbox inkomen met een aanvraag die direct omzet oplevert.
  • Samen kijken we welke handige tools jij in kunt gaan zetten, waardoor social media minder tijd en energie van je zal vragen. Zo heb jij ook meer tijd om daadwerkelijk meer klanten aan te kunnen.

Meer informatie >>

High Level Fotografie ā†“
  • We zorgen er samen voor dat jij foto’s hebt voor je bedrijf die naadloos aansluiten bij jouw doelen, personal brand, ideale klant en toekomstdromen. Om te garanderen dat de foto’s perfect bij jou aan zullen sluiten heb ik de speciale Viewfinder Sessie ontwikkeld waarin via Zoom alle in’s en out’s van jouw bedrijf bespreken en onderzoeken hoe de foto’s daadwerkelijk kunnen bijdragen aan jouw succes.
  • Samen prikken we een datum waarop we de shoot plannen. De shoot is op een door jou uitgekozen locatie in het midden van Nederland waar we 2 uur lang de mooiste en beste foto’s maken van en voor jou! Geen lange dagen, gewoon kort en heel krachtig. Zo mis jij zo min mogelijk uren waarin jij je klanten kunt helpen en houd je ook nog energie over aan het einde van de dag.
  • Binnen uiterlijk 14 dagen ontvang jij alle foto’s die uit de shoot zijn komen rollen. Dit zijn er vaak, afhankelijk van de situatie, 50 tot 100+. Als er namelijk iets is wat mij als fotograaf enorm stoort, is het dat je om de 2-3 maanden door je foto’s heen bent. Niemand met een succesvol bedrijf heeft zin en tijd om zo vaak nieuwe foto’s te laten maken šŸ˜‰

Meer informatie >>

Zet alvast helemaal gratis en laagdrempelig de eerste stap door te zorgen voor een geweldige eerste indruk op jouw Instagram profiel!

code code code tralalala

DIY Contentmenukaart

Creƫer zelf overzicht in jouw content met de contentmenukaart. Gevuld met de juiste onderwerpen, categorieƫn en inspiratie voor jouw ideale klant ben je effectief zichtbaarder en kost het je minder tijd om weer met nieuwe content te komen.

Je kiest gewoon iets uit van de menukaart, maakt daar een post, reel of stories bij en geniet vervolgens van het gemak wat het je oplevert.

Dit is wat het je oplevert:

  • Altijd en overal inspiratie voor posts die je van tevoren inplant of juist ad hoc plaatst, omdat alle toffe ideeĆ«n per categorie gebundeld staan in een handig Excel document.
  • Zet effectieve, inspirerende en slimme content in waarmee je van volgers gloeiendhete leads of zelfs klanten maakt, zodat die zichtbaarheid je daadwerkelijk iets oplevert.
  • Jouw volgers voelen veel meer connectie met jou, omdat je precies weet waar ze op zitten te wachten en jij jezelf niet verstopt. Zo is de kans groter dat ze bij jouw kopen in plaats van bij een ander.
  • Je hoeft alleen maar de contentmenukaart in te vullen en daarna ben je nooit meer tijd en energie kwijt aan het bedenken waar je nu weer eens content over wil gaan maken.

Blije klanten aan het woord

Ik deed altijd maar wat in mijn onderneming, had niet echt een duidelijk plan. Met ongelooflijk veel tips en inspiratie heeft Nadine me weer op het goede pad naar een succesvolle onderneming gezet. Het feit dat je tijdens het traject gewoon vrij mag appen als je ergens tegenaan loopt is zo ontzettend fijn. Ik heb nu genoeg handvatten om me weer een hele tijd vooruit te helpen. Ik krijg nu veel meer boekingen via social media binnen en met teksten schrijven heb ik altijd Nadine in mijn achterhoofd. Nadine is super fijn om mee te werken en ze denkt echt met je mee. Niet een standaard riedeltje afdraaien maar specifiek voor jouw bedrijf. Ik zou het zo weer doen!

Ilse Karstel

Zichtbaar Jezelf Traject

Ik vond het erg lastig om steeds content te bedenken voor Instagram en worstelde daar best wel mee. Ook omdat ik meerdere dingen in mijn aanbod heb / voor deels verschillende doelgroepen fotografeer. Maar toen was daar Nadine met haar aanbod voor de contentmenukaart. Wat een goeie keus dat ik die in een ‘spur of the moment’ heb aangevraagd! In een gezellig en to-the-point (I like!) online gesprek liet ze mij alles vertellen over mijn aanbod en ondertussen typte ze vrolijk mijn menukaart vol, met ruimte voor de verschillende doelgroepen. Zo fijn! Het is nu makkelijker voor mij om te kiezen wat voor post ik ga maken en ook heb ik nu een beter overzicht, of ik verschillende soorten posts wel genoeg afwissel bijvoorbeeld. Oh, en wat ook fijn is: ik krijg nu makkelijker inspiratie om ook zĆ©lf mijn contentmenukaart aan te vullen.

Merlijn Cranendonk

Contentmenukaart (1-1)

De shoot die Nadine voor mij heeft verzorgt was super fijn en professioneel en ook nog eens gezellig! Ze houdt goed rekening met wat je als resultaat wil neerzetten waardoor je achteraf ook echt blij bent met de foto’s en ze allemaal goed bruikbaar zijn. Juist tijdens de shoot vergeet ik wat ik allemaal in gedachte had maar Nadine had dit haarscherp op haar netvlies door haar grondige voorbereiding op de shoot. Erg blij met de foto’s, ze zorgen echt voor een professionele uitstraling op mijn website.

Irene van der Zanden

Fotosessie

Voor ondernemers die echt die stok achter de deur nodig hebben om zichtbaar te blijven en nieuwe inspiratie op te doen.

Voor alle ondernemers

Elke maand een groepscall via zoom waarin we samen onze content voor de komende maand gaan maken en ik jouw vragen beantwoord.

Voor dienstverleners die willen groeien naar steady 5K omzet per maand door effectief zichtbaar te zijn op social media.

> 1 jaar ondernemen

3 maanden lang werken wij aan jouw zichtbaarheid, strategie en zoeken wij tot de bodem uit welke content en tools jouw succes zullen opleveren.

Voor ondernemers die willen investeren in fotografie die matcht met de hoge kwaliteit van hun dienstverlening.

Voor gevorderde ondernemers

Ik maak foto’s voor jouw bedrijf die bij zullen gaan dragen aan het behalen van jouw doelen Ć©n waar jij ook nog prachtig en vol zelfvertrouwen op staat.

Mijn hele leven moest ineens zo simpel mogelijk

Ik startte in 2015 met ondernemen en werd na een paar jaar al ziek. Onderzoek na onderzoek, maar geen ‘aha’ momenten. Na 2 operaties, een revalidatietraject, 1001 therapieĆ«n en heel veel tijd kreeg ik mijn diagnoses: ME/cvs en POTS.

Diagnoses waarvoor helaas geen genezing of effectieve behandeling voor bestaat. Het enige wat ik kan doen is symptoombestrijding door medicatie en een andere manier van leven. Ik moest van vol gas naar stationair met 3 bedrijven die eigenlijk mijn kinderen zijn.

En wat doe je dan? Opgeven of kijken hoe het wel kan? Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ging door, maar wel in de versimpelde versie. En dat leverde niet alleen meer rust op, maar ook meer omzet!

Niet meer constant dingen anders doen, niet meer te veel luisteren naar adviezen van mensen die niet begrijpen hoe kostbaar mijn tijd en energie is en en dat ik echt zieker word als ik te veel doe. Mijn eigen weg, voor mijn eigen klanten, voor mijn eigen stippen op de horizon. Simpel.

Ik ben een enorme F1 fan en ook daar is het heel simpel: doe je niet wat er werkt voor de baan waarop je rijdt en jouw auto? Dan win je niet of rijd je zelfs achteraan.

Mensen doen zaken met mensen

Nadine van Spanje

Ik was pas 18 toen ik begon met ondernemen en zat nog midden in mijn studie fotografie. Toch vond ik dat ik het beste maar vast kon beginnen en achteraf heb ik daar geen seconde spijt van gehad.

Tijdens mijn studie leerde ik ontzettend veel en kon ik al specialiseren in interieur- en personal branding fotografie. Toen ik ziek werd, en dus minder kon fotograferen, besloot ik ook al mijn kennis over personal branding Ć©n ondernemen te delen.

Zo help ik sinds 2019 ook ondernemers met het zichtbaar zijn op social media door middel van coaching en help ik fotografen een succesvol bedrijf op te starten. Allemaal met een hele lekkere saus van personal branding en een boel plezier. Ondertussen heb ik al meer dan 400 ondernemers geholpen.

Ik word blij van de kleine starter, maar ook van de medewerkers van grote BV’s die ik mag helpen met fotografie of zichtbaarheid en alles daar tussen. De enige voorwaarde die er is, is dat jij retegoed bent in je werk en jij het niet ziet gebeuren om ooit weer in loondienst te gaan werken. De ambitie is dus hoog, net als de snelheid waarmee jij richting de top wil!

Start meteen al gratis met de eerste stappen naar succes op social media!

codeeeeeeeeeeee xxx liefs