Selecteer een pagina

Twee uur per maand, dubbel zo veel leads.

Je hebt geen tijd en als je dat dat wel hebt, heb je weer geen inspiratie. Dat houdt jou nu tegen om zichtbaar te zijn op Instagram. En dat zorgt ervoor dat alle leads die zich op Instagram bevinden, aan je neus voorbij gaan.

Dat is zonde en niet meer nodig, want ik ga je helpen om in maar één uur per maand al je content al zo veel mogelijk klaar te hebben, zodat jij tijd over hebt om al die leads op te gaan volgen die je met deze content wél aantrekt!

+8

Jaar ervaring

+400

Blije klanten

+/-10

Tattoo’s

5

Sterren op Google

Het lukt je niet om tijd te maken

En dus ben je niet goed genoeg zichtbaar op Instagram, waardoor je niet genoeg leads verzamelt of benadert. Daar kan je heel eerlijk over zijn. Je vind het super vervelend dat je geen tijd maakt voor iets waarvan je heus wel weet dat het je klanten en dus omzet oplevert.

Mega frustrerend, want jij merkt dat in je portemonnee en je kunt jezelf wel voor de kop slaan. Want het is toch gewoon simpel? Zichtbaar zijn… Die paar mensen van nu kunnen er nog veel meer worden als je het wel vol zou houden om er tijd aan te besteden.

En dus maak je weer een keer tijd, hoera, wel 15 hele minuten. Misschien twee keer per maand. En na 1,5 maand volhouden ben je eigenlijk weer terug bij af. Want er komt altijd wel weer wat tussen en onder aan de streep laat je je kansen alsnog liggen.

Voorkom dat die leads die jij laat liggen naar een ander gaan.

Leads en klanten in overvloed, zonder dat het een fulltime baan is.

Twee keer één uur per maand creëren, maximaal een halfuur per dag delen en connecten. That’s it.

Je kunt op een makkelijke manier die je amper nog tijd kost de meest waardevolle content delen voor jouw potentiële klant. Je weet namelijk precies wat je doet:

 

  • Je maakt content die past bij jouw ideale klant, zodat zij ook gaan voelen en ervaren dat jij echt wel weet waar je het over hebt.
  • Wat je deelt versterkt jouw expertstatus enorm, waardoor jij jezelf gewoon al een voorsprong geeft op je concurrentie van 3-0
  • Je blijft mens en zorgt dan ook voor een menselijke connectie, zodat je vertrouwen en benaderbaarheid uitstraalt. Zo maak je de drempel om iets te downloaden of een kennismakingsgesprek aan te vragen minimaal.

Leadmagneet Club

Hét membership waarin we effectief aan de slag gaan om wél die leads en klanten te verzamelen die nu langs ons heen gaan.

Waarin jij rake content kunt gaan maken waarmee jij de beste keuze wordt voor jouw ideale klant, mensen niet meer om jou heen kunnen in jouw vakgebied en leads en klanten aantrekt als een magneet.

De sessies worden gewoon voor je ingepland, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen. Jij hoeft alleen maar voor Zoom te gaan zitten en het maakt mij niet uit hoe je dat doet of waar je dat doet. Als je maar aan de slag kunt.

Elke sessie begin ik kort met wat tips en inspiratie, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat je ideeën niet zullen komen. Zelfs dat gaat gewoon helemaal lukken.

Dit zit in het membership:

  • 2x per maand een Zoomsessie van een uur waarin ik je inspireer en aan het werk zet, zodat er écht content gemaakt wordt en je er écht iets aan hebt
  • Toegang tot een membercommunity waarin jij vragen kunt indienen bij mij en members elkaar kunnen helpen

Mijn hele leven moest ineens zo simpel mogelijk

Ik startte in 2015 met ondernemen en werd na een paar jaar al ziek. Onderzoek na onderzoek, maar geen ‘aha’ momenten. Na 2 operaties, een revalidatietraject, 1001 therapieën en heel veel tijd kreeg ik mijn diagnoses: ME/cvs en POTS.

Diagnoses waarvoor helaas geen genezing of effectieve behandeling voor bestaat. Het enige wat ik kan doen is symptoombestrijding door medicatie en een andere manier van leven. Ik moest van vol gas naar stationair met 3 bedrijven die eigenlijk mijn kinderen zijn.

En wat doe je dan? Opgeven of kijken hoe het wel kan? Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ging door, maar wel in de versimpelde versie. En dat leverde niet alleen meer rust op, maar ook meer omzet!

Niet meer constant dingen anders doen, niet meer te veel luisteren naar adviezen van mensen die niet begrijpen hoe kostbaar mijn tijd en energie is en en dat ik echt zieker word als ik te veel doe. Mijn eigen weg, voor mijn eigen klanten, voor mijn eigen stippen op de horizon. Simpel.

Ik ben een enorme F1 fan en ook daar is het heel simpel: doe je niet wat er werkt voor de baan waarop je rijdt en jouw auto? Dan win je niet of rijd je zelfs achteraan.

Mensen doen zaken met mensen

Nadine van Spanje

Ik was pas 18 toen ik begon met ondernemen en zat nog midden in mijn studie fotografie. Toch vond ik dat ik het beste maar vast kon beginnen en achteraf heb ik daar geen seconde spijt van gehad.

Tijdens mijn studie leerde ik ontzettend veel en kon ik al specialiseren in interieur- en personal branding fotografie. Toen ik ziek werd, en dus minder kon fotograferen, besloot ik ook al mijn kennis over personal branding én ondernemen te delen.

Zo help ik sinds 2019 ook om dienstverlenende ondernemers met het zichtbaar zijn op social media en zie keer op keer weer nieuwe succesverhalen. Allemaal met een hele lekkere saus van personal branding en een boel plezier. Ondertussen heb ik al meer dan 400 ondernemers geholpen.

Ik heb de kleine starters geholpen, maar ook de grote BV’s met fotografie of zichtbaarheid en alles daar tussen. De enige voorwaarde die er altijd is voor mij, is dat jij retegoed bent in je werk en jij het niet ziet gebeuren om ooit weer in loondienst te gaan werken. De ambitie is dus hoog, net als de snelheid waarmee jij richting de top wil!

Dus waar wacht jij nog op?

Sluit aan bij de Leadmagneet Club en laat het aantal leads en nieuwe klanten groeien, zodat jij meer rust ervaart en extra omzet verdient op een leuke, laagdrempelige manier!

Nadine van Spanje

Kernreactorstraat 24a
3903 LG Veenendaal
06 39790967
info@nadinevanspanje.nl

Volg je mij al?

Ik beloof je een leuk kijkje achter de schermen!

© Nadine van Spanje 2015-2024 – PrivacyverklaringAlgemene Voorwaarden