Selecteer een pagina

Fotosessie

Mensen doen zaken met mensen
Laat jezelf zien!

Zet jij de stap om nu écht goede foto’s te gaan gebruiken voor jouw bedrijf? Passend bij waar je nu staat als ondernemer en met een uitstraling waarvan jouw ideale klant denkt ‘met jou ga ik werken!’

Verbinding is makkelijk

De sleutel naar nieuwe en vooral fijnere klanten is verbinding. En verbinding creëren is super makkelijk wanneer je goede foto’s van jezelf gebruikt op jouw website, socials, weggever, academy en meer! Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook strategisch sterk.

Nadine heeft prachtige foto’s gemaakt voor mijn website en socials tijdens de brandshoot! Ze zorgde voor een goede voorbereiding, wat voor mij heel fijn was. Je merkte dat ze veel expertise had, maar luisterde ook naar mijn suggesties en wensen. De dag verliep heel fijn en het was heel gezellig! Ik heb me niet ongemakkelijk gevoeld en dat zegt heel wat haha! Kortom, het was een hele leuke ervaring en ik heb er een mooie beeldbank aan over gehouden.
Amira de Jong

Altijd genoeg foto’s

Het voordeel van een beeldbank is dat je echt weer een tijdje vooruit kan met jouw nieuwe foto’s. Ik lever sowieso alle leuke foto’s, meestal tussen de 50-80 per shoot. Kleine moeite voor mij, groot plezier voor ons beide.

Doordacht

Bij Personal Branding fotografie is een plan echt een must. Daarom heb ik de Viewfindersessie ontwikkeld waarin we jouw shoot tot in detail gaan voorbereiden. Van ideale klant tot aan doelen, alles komt langs!

Helemaal jezelf

Ik vind het heel belangrijk dat jij de shoot als leuk en relaxt ervaart, zodat jij comfortabel genoeg bent om de echte ‘jij’ je te laten zien. Ook mag jij tussendoor meekijken om te checken of jij blij bent met hoe het wordt!

Businessbuddy shoots

Er is ook een leuke mogelijkheid om de shoot te delen met jouw businessbuddy! Dat is gezellig, minder spannend, jullie kunnen in elkaars foto’s figureren en de kosten met elkaar delen!

Foto’s die écht werken

Als wij gaan samenwerken gaan we iets maken wat echt werkt voor jou, maar ook aanspreekt bij jouw ideale klant. Zonder klanten hebben we namelijk geen bedrijf, dus we zorgen dat de foto’s aantrekkelijk worden.

Ik werk in een straal van +/- 1 uur vanaf Veenendaal op een locatie naar keuze.

Passend bij jouw groeiplannen

100% jezelf voor jouw ideale klant

Een mega leuke ervaring

Het proces in grote lijnen

Viewfinder

Ongeveer 2-3 weken voor de shoot plannen we de online Viewfinder Sessie waar we jouw hele shoot gaan voorbereiden. Van uitstraling tot kleurgebruik, van kleding tot SPF-gebruik in jouw make-up. De foto’s bijdragen aan jouw bedrijfsplannen en even mee kunnen met de tijd.

Ook ben ik tot de shoot bereikbaar via Whatsapp om met je mee te denken!

De Shoot

De shoot zelf duurt 2 uur (3 uur als je de businessbuddy shoot boekt) en hierin werken we de plannen uit die we tijdens de Viewfinder gemaakt hebben. Het is vooral leuk en gezellig, maar we gaan ook lekker het maximale uit de shoot halen! Ik laat je ook steeds zien hoe de foto’s worden, wel zo fijn!

Bewerken en leveren

Na de shoot zorg ik dat ik de bestanden veilig opsla en meestal ga ik dezelfde of volgende dag al bewerken. In ieder geval krijg je binnen 5 dagen alle foto’s waar jij blij van wordt! 🙂

Enkele Fotosessie - €847,-

  • Viewfindersessie waarin wij de shoot van A tot Z bespreken
  • Support via Whatsapp
  • Fotosessie van 2 uur op een locatie naar keuze
  • Basisbewerking en levering van alle goede foto’s binnen 5 werkdagen

Business Buddy Fotosessie - €1599,-

  • Gezamenlijke viewfindersessie waarin wij de shoot van A tot Z bespreken
  • Support via Whatsapp
  • Fotosessie van 3 uur op een locatie naar keuze
  • Basisbewerking en levering van alle goede foto’s binnen 5 werkdagen

Coachtraject inclusief fotosessie

  • Op aanvraag

Een kleine greep uit mijn werk

Dit zeggen mijn klanten

Het fijnste vind ik aan de fotoshoot van Nadine dat ik zo ontzettend veel beelden heb ontvangen. Bij veel fotografen krijg je een X aantal foto’s, maar stel dat je veel meer mooie foto’s hebt dan dat X aantal, dat is toch mega zonde…

Nadine geeft alle goede beelden die tijdens de shoot zijn gemaakt en dat is dus een mega pluspunt! Hierdoor is mijn beeldbank goed gevuld, mijn website staat er vol mee en ik kan er weer tijdje tegenaan.

Lavinia Rip

Nadine is ontzettend goed in wat ze doet! Naast dat ze een scherp oog heeft voor detail is ze perfectionistisch & erg creatief. Ze is een spontaan & warm persoon met een luisterend oor die met haar foto’s het beste uit jezelf weet te halen! Ik ben erg blij met het resultaat van mijn zakelijke portretten!

Tobias van de Kaa

Nooit gedacht dat ik zulke mooie foto’s van mezelf zou krijgen. Ik blijf liever achter de schermen, maar de fotoshoot met Nadine was super relaxed. Ik was heel erg op mijn gemak doordat ze enorm veel rust uitstraalt. Ze weet precies waar behoefte aan is en ze kwam met goeie ideeen die mij passen. Daarnaast luistert ze goed naar jouw wensen.

Dank je wel Nadine voor de super gave foto’s! Ik gebruik ze op mijn website en social media en ik ben er echt heel erg blij mee!

Corina Evers

Even kennismaken?

Dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen!

De Privacyverklaring

2 + 1 =