Nuchter, Enthousiast & Waardevol

Ik ben Nadine van Spanje

Geboren in 1997 en sinds 2015 eigenaar van New Fotografie. Ondernemen is voor mij een heel groot deel plezier en mooie dingen maken. Daarom fotografeer ik het liefst ondernemers die elke dag met een glimlach en super veel skills hun klanten helpen.

Ik geniet elke dag van hoe mijn klanten groeien door zichtbaarder te zijn met goede foto’s. De foto’s sluiten naadloos aan en zijn toekomstbestendig. Hierdoor zie je echt dat er grote stappen gezet worden en sommige klanten waar ik al een paar jaar mee werk echt uitgroeien tot grote spelers in de markt!

Dat gun ik elke ondernemer en waar ik kan helpen, doe ik dat heel graag!

Ook als er helemaal geen foto’s aan te pas gaan komen kan je met mij samenwerken om een groot succes te maken van jouw bedrijf. Later meer!

Mijn verhaal

Plezier en enthousiasme heb ik altijd al heel erg belangrijk gevonden. Ik was een creatief kind, waardoor ik veel tijd heb doorgebracht met kleurpotloden en Clippy de Paperclip toen ik verhaaltjes schreef op onze computer met kont. Eigenlijk wist ik toen al dat ik nooit zo’n saaie kantoorbaan wilde hebben.

In mijn tienerjaren had ik een eigen blog, danste ik superveel en gaf ik ook danslessen als bijbaan en ik fotografeerde natuurlijk heel erg veel. In eerste instantie wilde ik graag de dansopleiding gaan doen na de middelbare school, maar uiteindelijk werd het toch fotografie. Tegen alle adviezen in van docenten en de decaan, omdat zij waarschuwden dat ik daar echt geen werk in kon vinden. Nu is diezelfde school een leuke, tevreden klant van me en ik ben tevreden met het vak wat ik heb gekozen ­čśë

Ik geloof er dus ├ęcht in dat je alles waar kan maken wat je maar wilt, zolang jij maar in jezelf gelooft en er volledig voor wilt gaan. Als ik het kan, waarom zou het jou dan niet lukken?

Dus als jij jouw droom wilt waarmaken, laat mij dan alsjeblieft helpen met de fotografie. Ik weet hoe het is om een prachtig doel voor ogen te hebben en ik weet hoe we er samen voor kunnen zorgen dat de foto’s ├ęcht een groot succes worden en jouw grote droom kunnen ondersteunen. Plus ik ben altijd een van de grootste cheerleaders van mijn klanten, het is gewoon zo leuk!

Ik ben superblij dat ik deze shoot met haar gedaan heb. Niet alleen ben ik enorm blij met het resultaat, maar het was een beleving om met haar deze fotoshoot te doen. Van de voorbereiding en voorpret tot zenuwen de dag vooraf en lachend foto’s maken.

Stephanie Osunwokeh - van Buitenen

KIES Company

Nadine weet elke ondernemer neer te zetten zoals diegene daadwerkelijk is, denkt mee in het creatieve proces en is ook eerlijk als het niet klopt. Zoek je een professionele fotografe die jouw verhaal via beeld vertelt? Dan hoef je niet verder te zoeken. Nadine zorgt voor een ontspannen sfeer, prachtige foto’s en een snelle levering.

Annemarie Deloo

Annemarie Deloo

Nadine is een specialiste in fotografie. Zeker voor interieur en portretten maar ook voor andere fotografie werkzaamheden kun je haar zeker inzetten. Het letten op details en perfectie is een sterk punt! Meerdere malen heb ik als filmmaker met haar mogen samen werken en dat beviel goed.

Kevin Ike

Van Ei naar Kip

Nadine was erg flexibel, dacht mee tijdens ons gesprek vooraf en tijdens de shoot, heeft oog voor detail en perfectionistisch (in positieve zin!). Heb heel fijn met Nadine samengewerkt en blij om nu een flinke stapel foto’s te hebben die aansluiten bij mijn branding.

Dani├źlle de Jong

Online marketing met Impact

“Personal Branding gaat niet alleen over je koppie laten zien, maar over dat je van jouw bedrijf een verlengstuk van jezelf maakt!”

Dit doe ik allemaal

Ik ben niet alleen maar fotograaf (ik houd echt te veel van afwisseling), maar ik ben ook businessmentor voor fotografen ├ęn tarotlezer! Klik gerust even door! Focus op Ondernemerschap en Tarot Nadine openen in een nieuw venster.

New Fotografie

Fotograferen is wat ik al het langste doe, sinds 2015! Ik heb al honderden shoots gedaan en honderdduizenden foto’s gemaakt. Jammer dat ik nooit heb bijgehouden hoe veel het er precies zijn ­čśë

Focus op Ondernemerschap

In 2019 startte ik mijn businesscoachingbedrijf voor fotografen. Inmiddels is mede-fotograaf Dewi van Dreven ook werkzaam en bieden wij trajecten, cursussen, masterclasses en meer aan!

Tarot Nadine

Mijn allernieuwste ‘kindje’ is Tarot Nadine. In 2022 ben ik tarot gaan gebruiken samen met mijn intu├»tieve gave. Wees niet bang, ik ben nog net zo nuchter, maar tarotreadings zijn een mooie tool om te groeien!

Wil je een keer kennismaken?

Lijkt me leuk! Vul je jouw gegevens in? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

De Privacyverklaring