Selecteer een pagina

Gratis Masterclass

3 manieren om meer leads en klanten uit social media te halen

Terwijl jij gewoon jezelf kunt zijn en je niet hoeft te schreeuwen, duwen of trekken!

Tijdens de vrijdagmiddagborrel van 1 maart al de eerste leads?

1 maart, 10:00 via Zoom!

Dat zou zomaar kunnen! Tijdens deze masterclass vertel ik je niet alleen wat de manieren zijn om die leads en klanten te verzamelen, ik geef ook al concrete tips die je meteen kunt uitvoeren. Ook zonder dat je alles al tot in de perfectie uitgewerkt hebt! Pak je het meteen aan, heb je tijdens de vrijmibo al leads te pakken!

Deze masterclass is daarom voor de aanpakkers. De mensen die meteen in de actie modus willen komen nadat ze allemaal inspiratie op hebben gedaan en overstromen van de toffe ideeen.

Na deze masterclass heb je 3 super simpele manieren om in contact te komen met je volgers en daar leads of klanten van te maken. En daarin doe je het helemaal op jouw manier, want (spoiler alert) dat is nu juist hoe je het verschil gaat maken tussen wat er wel en niet werkt!

 

 

Schrijf je in voor de gratis masterclass

Klaar om de 3 manieren te leren waarmee je meer leads én klanten verzamelt via social media, terwijl je gewoon lekker jezelf kunt blijven en niet hoeft te duwen en te trekken? Meld je dan nu aan en ik zie jou 1 maart om 10:00 via Zoom!

Dit is wat we gaan doen:

  • Ik ga je leren waarom het belangrijk is om duidelijk en specifiek te zijn in je communicatie, zodat je volgers weten wat ze aan jou hebben.
  • Ik neem je mee in waarom interactie belangrijk is en hoe je een mooie balans krijgt tussen zenden en ontvangen, zodat je waardevollere connecties opbouwt met jouw volgers.
  • Ik leer je waarom het mega waardevol is om je aanbod te doen, waardoor jij daar anders naar gaat kijken en het in het vervolg niet meer verlegen bent om er meer over te delen én het actief aan te bieden!

Deze masterclass is geschikt voor je als:

  • Je al een aanbod hebt staan
  • Je een gratis weggever zoals een e-book, gesprek, masterclass o.i.d. hebt of bereid bent dit op korte termijn te maken
  • Je bereid bent om nieuwe dingen te proberen die misschien een beetje spannend zijn 😉

Deze masterclass is niet/minder geschikt voor je als:

  • Je een fysiek product verkoopt (je kunt de masterclass wel volgen, maar het werkt dan net even anders allemaal)
  • Je nog heel weinig expertise hebt opgebouwd binnen jouw vak
  • Je meteen in de stress schiet als ik je ga vertellen om zichtbaar te zijn en je comfortzone te verlaten

Effectief en waardevol zijn mijn sleutelwoorden

Ik houd niet van heel ingewikkeld doen, maar tegelijkertijd streef ik wel naar hoge niveau’s. En ik geloof ook dat én simpel én heel erg goed samen in één zin genoemd kunnen worden.

Door mijn diagnose ME/cvs heb ik veel minder energie en moet ik dus alles uit een accu met 40% of minder lading halen, in plaats van uit een volle accu. Ik heb dus helemaal geen ruimte om dingen ingewikkelder te maken dan nodig is, dus vind ik manieren om met minder energie op een hoog niveau te ondernemen en klanten te helpen!

En waar ik door een ziekte minder energie heb, heeft een ander dat omdat ze nog een baan in loondienst hebben, volgeboekt zitten met 1-1 klanten, lange to do lijsten moeten afwerken om op te schalen, kleine kindjes rond hebben huppelen thuis, mantelzorger zijn of gewoon geen zin hebben om úren in social media te steken.

Ik weet hoe het is om steeds maar weer adviezen te krijgen die veel te algemeen zijn en dus niet werken. Dat is waarom ik in maatwerk geloof en in persoonlijkheid. In álles. En daarbij ben ik graag duidelijk en eerlijk, zelfs dat maak ik niet onnodig ingewikkeld 😉

Dat zorgt ervoor dat klanten razendsnel resultaten behalen, iets waar ik super trots op ben!

Moet ik per se live aanwezig zijn?

Het is altijd beter om live aanwezig te zijn, omdat ik alleen dan je vragen kan beantwoorden en tips kan geven. Gaat het écht niet lukken, krijg je gewoon een opname. Heb je specifieke vragen en weet je al dat je er niet live bij bent, kan je de uiterlijk 48 uur voor aanvang naar mij toesturen! Om de opname te ontvangen moet je je wel aanmelden.

Moet ik iets voorbereiden?

Je kunt alvast je vragen insturen, zeker als je verwacht dat je er niet live bij kunt zijn. Verder hoef je eigenlijk alleen maar te zorgen dat je er lekker voor kunt zitten met een drankje en wat lekkers, eventueel met pen en papier.

Moet mijn camera aan in Zoom?

Het is altijd fijner als ik tegen iemands gezicht praat, zeker als ik jouw vraag beantwoord, maar je bent nooit verplicht om je camera aan te doen. Weet ook dat de masterclass opgenomen wordt, het kan dus zijn dat jij dan te zien bent.

Is het mijn tijd waard?

Ja, tenzij ik net jouw situatie benoemd heb bij ‘deze masterclass is niet/minder geschikt voor je als’. Ik houd er niet van om mensen hun tijd te verdoen en ook niet mijn eigen tijd. De masterclass is to the point en zit vol waardevolle tips!

Schrijf je in voor de gratis masterclass

Klaar om de 3 manieren te leren waarmee je meer leads én klanten verzamelt via social media, terwijl je gewoon lekker jezelf kunt blijven en niet hoeft te duwen en te trekken? Meld je dan nu aan en ik zie jou 1 maart om 10:00 via Zoom!