Laat jouw project vastleggen!

Interieurfotografie

Als interieurondernemer is het belangrijk om foto’s te hebben van jouw projecten. Je kan moeilijk al jouw klanten meenemen naar afgeronde projecten om te laten zien wat je doet en telefoonfoto’s, tja, dat matcht niet zo bij de kwaliteit die je levert.

Eerst zien, dan geloven

Zoals ik al vertelde zijn foto’s heel erg belangrijk als je makkelijker nieuwe klanten en projecten binnen wilt halen. Mensen vinden het soms heel lastig om zich een voorstelling te kunnen maken van hoe iets er nu eigenlijk uit ziet of uit komt te zien.

Ik zorg ervoor dat er goede, sfeervolle én duidelijke foto’s komen van jouw projecten. Deze zijn vervolgens voor allerlei doeleinden te gebruiken.

Nadine is super goed in wat ze doet. Ze luistert naar jouw wens en voert dat uit tot in perfectie.

“Ik heb er een hekel aan als er een lamp uit staat op de foto!” – aldus Nadine. En dus gingen alle (echt alle!) lampen aan. Het resultaat mag er vervolgens zijn!

Een specialist en perfectionist aan het werk. En daarnaast kun je goed met haar lachen.

Waarom ik jou kan helpen

Met zo’n 10 jaar ervaring in de interieurfotografie weet ik precies hoe ik het allerbeste werk af kan leveren en hoe een goede foto tot stand komt. Zowel technisch goed als voor het oog goed natuurlijk.

Daarnaast denk ik ook graag met je mee. Wat laten we wel zien en wat niet? Waar ga je de foto’s voor gebruiken? Ook heb ik een handig document voor de mensen waarbij we wellicht te gast zijn. Hierin staat hoe ze ons kunnen helpen om wat op te ruimen, schoon te maken en wat er precies gaat gebeuren.

Ik ben Nadine

Verliefd geworden op interieurfotografie tijdens mijn eerste stage. Of nouja, ik leerde toen vooral over vastgoedfotografie voor de verkoop van woningen. Heel leuk en aardig, maar ik maakte steeds de verkeerde foto’s. Ik was veel meer gefocust op de sfeer, de mooie keuken, de inrichting en de leuke details. Dat was nu nét niet de bedoeling.

Toen ik in 2015 voor mezelf begon, ben ik veel meer gaan doen met interieurfotografie en ben ik zelfs afgestudeerd met een serie met onder andere interieurfotografie. Nu, jaren verder, kom ik op de meest gave en bijzondere plekken om interieurs vast te leggen.

Uiteraard heb ik zelf ook een zwak voor mooie interieurs. Mijn kantoor is bijvoorbeeld net een huiskamer met een blauw-groene bank als eyecatcher en een aantal vintage items die van mijn opa en oma geweest zijn. Thuis kunnen planten, edelstenen, LP’s en boeken niet ontbreken als interieur-accessoire 😉

Een kleine greep uit mijn werk

Even kennismaken?

Dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen!

De Privacyverklaring

4 + 2 =