Selecteer een pagina
Ondernemen met een vleugje magie

Tarot readings en coaching

Met heel veel dingen is ondernemen vrij nuchter en een kwestie van je werk goed doen. Maar ook energetisch en met jou als mens gebeurt er van alles. Daarom ben ik niet vies van wat spiritualiteit en magie om mijn bedrijf en mijzelf als ondernemer te blijven ontwikkelen.

Vooral mentaal kan ondernemen wat uitdagingen met zich meebrengen. Je hebt allemaal overtuigingen die je belemmeren in je groei, je bent bang om naar het volgende level te gaan en meer geld te verdienen en meer zichtbaar te worden (want, wat vind mijn omgeving daar eigenlijk van? Vinden ze niet dat ik naast mijn schoenen ga lopen?)

Samen met de tarotkaarten help ik jou om inzichten te krijgen over bepaalde thema’s en situaties. Waar mag je je op focussen? Welke les heb je te leren? Waar kan je inspiratie uit halen en hoe doe je dat dan vervolgens? Wat tarot én een stukje businesscoaching gaan jouw leven een stuk makkelijker maken 😉

Voor wie is tarot nou geschikt?

      • Voor als jij gewoon heel erg benieuwd bent naar hoe het werkt en je het gewoon eens zou willen proberen. Boek dan om te beginnen een reading op afstand of een 1-1 reading van 30 minuten. Je hoeft helemaal niet spiritueel of zweverig te zijn om een reading te boeken. Ik houd het zelf namelijk ook lekker nuchter en concreet. Je hoeft niet te mediteren ofzo 😉
      • Als jij al wat spiritualiteit gebruikt om te groeien met je bedrijf en het fijn vind om met iemand te werken die én de tarotreadings doet en ook met jou kan sparren over hoe je wat uit de reading komt in je bedrijf kan implementeren. Met 8+ jaar ondernemerservaring heb ik genoeg gezien en gedaan om je ook daarin te kunnen ondersteunen.
      • Als jij op zoek bent naar een businesscoach die tarot actief inzet om jou verder te helpen, omdat je weet dat het werkt en het een grote aanvulling is op ‘gewone’ businesscoaching.

Heel simpel gezegd kan bijna elke ondernemer bij mij terecht. Alleen beide uiterste (totaal niet geloven in tarot en juist suuuuuuuperzweverig zijn) zullen waarschijnlijk niet matchen. Ik blijf namelijk met beide benen op de grond en zet tarot vooral heel concreet als tool in. Zoals ik al zei, we gaan niet mediteren of ceremonies doen met de maan 😉

Wil je eerst even ‘proeven’ of we op één lijn zitten, kijk dan even op mijn Instagram account!

Resultaten

Wat levert zo’n reading nu concreet op? Dat is lastig te zeggen, omdat de tarot pas gaat ‘leven’ als ik met jou aan de slag gaat en er altijd kaarten uit komen die jij op dat moment nodig hebt. Maar in grote lijnen is het als volgt:
Ik ben heel blij met de reading die ik onlangs heb gehad van Nadine. Ze heeft me veel inzicht gegeven in waar ik nu sta en de volgende stappen die ik kan nemen. Deze reading kwam echt precies op het goede moment en is echt super waardevol geweest voor me. Wat ik heel mooi vond is dat Nadine echt de tijd voor me nam om al m’n vragen te beantwoorden, zodat ik met een meer dan tevreden gevoel verder m’n dag inging.
Sanne Meijer

Nieuwe inzichten

Waarom tarot zo goed werkt is omdat het heel erg ingaat op dingen waar je zelf vaak nog niet bewust van bent of ze juist bepaalde dingen bevestigen. Zo komt er altijd een inzicht waar jij mee verder kan groeien en ontwikkelen.

Positiviteit

Misschien hoor je weleens verhalen over dat de kaarten enge dingen voorspellen of zeggen dat je wereld instort. Dat is niet zo. Kaarten kunnen sowieso niet voorspellen en ik vind altijd de positieve boodschap of les. Je moet absoluut niet bang worden van de uitkomst 🙂

Duidelijke uitleg

Waar sommige kaarten vrij duidelijk zijn, zijn er ook veel die net iets meer complexiteit in zich hebben. Ik voel intuitief aan waar de kaart zich op wilt richten en leg jou duidelijk en op een positieve manier uit wat de betekenis is.

Implementeren

Wanneer de kaarten en mijn intuïtie hun zegje hebben gedaan, ga ik met de 1-1 sessies en trajecten ook kijken hoe je de boodschap kunt implementeren. Wat kan je anders doen in je bedrijf of als ondernemer? Wat heb je te leren of wat heb je te doen. En hoe dan? Ik help je!

Vertrouwen

Het is belangrijk om open en eerlijk te durven zijn als we met tarot aan de slag gaan. Tarot kent namelijk geen grenzen wat betreft ’te persoonlijk’ en ’te direct’ zijn. Ik gelukkig wel, maar we komen soms bij onderwerpen uit die een beetje gevoelig kunnen liggen. Bij mij is echt helemaal niets raar of beschamend, je kan álles zeggen zonder dat ik oordeel. Van dat je financieel niet zo lekker gaat tot aan dat je eigenlijk helemaal niet meer blij bent met je aanbod en alles daar tussenin. Ook zijn onze gesprekken vertrouwelijk en kan je ervan op aan dat alles tussen ons blijft en ik nooit namen noem op social media, tenzij je daar toestemming voor hebt gegeven.

Ik ben Nadine van Spanje

Geboren in 1997 en ondernemer sinds 2015. Ik ben opgegroeid in de biblebelt met de bijbehordende opvoeding, maar kwam er aan het eind van mijn tienerjaren / begin van mijn twintigersjaren achter dat ik helemaal niet christelijk ben. Oeps.

Ik gaf mezelf de ruimte om op een andere manier naar het leven te kijken en hierin mijn eigen hersenen te gaan gebruiken. Ook begon ik meer open te staan voor de magie van dit leven het feit dat eigenlijk alles een bepaalde energie heeft en je daar dus van alles mee kan.

Uiteindelijk heb ik besloten om officieel uit te schrijven bij de kerk en kon ik mezelf de volledige toestemming geven om mijn eigen weg te gaan bewandelen en ik merkte dat dat mij heel erg veel vrijheid gaf.

Zo werkte ik samen met verschillende coaches om meer intuitief te leren ondernemen en leerde ik uiteindelijk ook de tarotkaarten kennen. Dat klikte direct, alsof ik dat altijd al had moeten doen!

Dat was ook de start van mijn tarotaanbod, een mooie aanvulling en tool om te gebruiken om jou verder te laten groeien als ondernemer! Inmiddels heb ik al tientallen mooie ondernemers mogen helpen. Hopelijk mag ik hier over een tijdje ‘honderden’ neerzetten, haha!

Zo kan ik je helpen!

Reading op afstand - €35,-

Dit is perfect als je behoefte hebt een een korte en krachtige reading of als je graag kennis wilt maken met tarot. Jij bestelt jouw reading, geeft aan over welk onderwerp en binnen 48 uur nadat jij je onderwerp hebt doorgegeven ontvang jij de reading in een mooie PDF in jouw mailbox!

Jaarreading - €67

Benieuwd wat 2024 te bieden heeft? In de jaarreading kom je er achter. Voor elke maand is er een kaartje en natuurlijk ook voor elke maand. Wat worden thema’s, lessen of inzichten? Dat werk ik helemaal uit voor je in een superhandig document met mooie foto’s die je steeds weer kan pakken!

Strippenkaart - €59

Liever zo nu en dan even een tarotkaartje? Met een strippenkaart heb je een tegoed voor 6 of 12 dagkaartjes die een jaar geldig is. Na aankoop krijg je mijn nummer en stuur je mij gewoon even een appje als je een tarotkaartje kunt gebruiken. Zo simpel kan het allemaal zijn!

Online 1-1 reading - €75

Fijner als jouw reading via Zoom is? Dan kan je deze reading boeken die ongeveer een halfuurtje duurt. Ik wil graag weten wat er bij je speelt en waar je hulp bij wilt hebben. In het halfuur pak ik kaartje en kunnen we meteen sparren en kan jij vragen stellen. Fijn als je meer van interactie houdt.

Tarot Businesstraject

Wil jij voor een langere tijd aan de slag met jouw bedrijf en zowel gebruik maken van mij als businesscoach én de tarotreadings? Dan is het businesstraject echt iets voor jou. Ik sta 3 maanden lang aan je zijde samen met de tarotkaarten en een flinke dosis kennis en ervaring over het ondernemen!

Dit zeggen mijn klanten

Ik schrok even van het kaartje, maar wat een mooie kaart en wat het betekent! Heel bizar hoe het ook gewoon klopt! Ik zit/zat echt in een nare periode en begin er steeds meer uit te komen. Sinds een paar weken komt er elke dag wel iets moois op mijn pad en daar ben ik zo dankbaar voor! Dankjewel voor deze mooie kaart en uitleg.

Dankjewel. Dat hoor ik weleens, dat ik wel wat mag dimmen, maar dat raakt meteen een punt aan omdat ik juist geloof in het mogen stralen en staan voor wat je voelt en denkt. Ik kan de kaart overigens wel verklaren naar mijn ongeduld in de spagaat waar ik momenteel in zit. Ik wil daarin pushen en beïnvloeden en ik denk dat ik daar echt even in mag matigen. Dus dank je wel voor deze enlightenment!

Ik had een tarotlezing van Nadine gewonnen en dat was voor mij ook mijn eerste ervaring met tarot. En wat een fijne zeg!! Nadine nam rustig de tijd, en pakte het op een lekkere praktische manier aan. Ik heb er nieuwe inzichten door gekregen waarmee ik zelfs weer leuke stappen met mijn onderneming ga maken. Stappen die ik een soort van vergeten was dat ik wilde maken. Wat mij betreft een absolute aanrader en ik kom zeker bij Nadine terug.