Selecteer een pagina

Komen de foto’s op jouw social media kanalen nog niet zo professioneel over, maar vind je het te duur om een professionele beeldbank te laten maken? Komen die stockfoto’s die iedereen gebruikt je neus zo’n beetje uit? Heb jij nu alleen selfies en canva-kunstwerken in je feed, maar mis je wat neutralere beelden? Dan is een contentpakket écht iets voor jou!

Je wilt als ondernemer wel een professionele uitstraling hebben, maar wat als je een wat kleiner budget hebt of je gewoon even geen zin hebt om zelf op de foto te gaan? Met een contentpakket kan je op een hele laagdrempelige manier gebruik maken van professionele fotografie. Zichtbaar zijn met de juiste uitstraling was nog nooit zo makkelijk!


De foto’s in het contentpakket zijn heel erg geschikt om te gebruiken op social media, als banner voor je blog of als afbeeldingen in je blog. Zeker omdat het hoge resolutie foto’s zijn en je zelf de mogelijkheid hebt om ze croppen, wat vaak niet mag bij stockfoto’s. In overleg met mij mag je ook je eigen filter en preset gebruiken.

Perfect te combineren met je eigen foto’s en quotes!

Momenteel heb ik één standaardpakket op voorraad, maar er gaan er steeds meer komen. Dan is er voor ieder wat wils. Wist je ook dat het mogelijk is om een contentpakket op maat te laten maken?

De contentpakketten bevatten 8 tot 15 foto’s, je kan er dus even mee vooruit. Je kan natuurlijk ook meerdere pakketten naast elkaar gebruiken, zodat je er nog langer mee kan doen!


Met een contentpakket heb je altijd foto’s beschikbaar die bij elkaar passen, hoef je echt geen honderden euro’s uit te geven aan professionele fotografie en gebruik je foto’s die veel minder vaak door anderen worden gebruikt dan foto’s die je op de bekende stockfoto sites download!

Wil jij eerst testen of het iets voor je is? Download dan de foto hier onder via onderstaande knop helemaal gratis!

Contentpakketten zijn leuk, maar alleen als ze echt bij je huisstijl en je andere foto’s passen. Voor mij is dit een eitje, Nadine maakt ieder kwartaal mijn branding-foto’s en daar sluiten de content foto’s naadloos bij aan. Net alsof het op dezelfde dag op dezelfde locatie is gemaakt. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat je de contentpakketten én de fotoshoots bij Nadine moet bestellen, want een betere combinatie is er niet 

Esmeralda, Veritas Advies

Nadine is enthousiast en creatief! Dat bleek wel toen ze voor mijn bedrijf, Originals by Miliani (binnen no time) een prachtig contentpakket op maat heeft gemaakt. Steeds weer te gebruiken en ik ben er nog steeds heel blij mee.

Elze, Originals by Milliani

Overtuigd?