Ben jij zelfstandig ondernemer en wil jij heel graag jouw personal brand opbouwen of uitbouwen? Vind jij het lastig om de juiste mensen aan te spreken? Weet jij wel dat jij de belangrijkste factor bent in jouw bedrijf en dat je jezelf daarom moet laten zien, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Wil jij nu eindelijk eens een keer jouw écht missie, visie en kernwaarden ontdekken en op papier zetten? Dan is deze Personal Branding training écht iets voor jou!

Waarom personal branding?

Jij wilt een serieuze en succesvolle business runnen, hebt een prima aanbod en weet ook dat jij echte waarde en kwaliteit kan leveren en je jouw klanten hiermee echt heel goed kan helpen. Toch weet je dat er nog meer kansen zijn om te pakken, zeker op het gebied van personal branding. Je weet wel dat je hiermee aan de slag wilt, maar je weet niet zo goed hoe en misschien vind je het ook wel een hele grote stap om jouw persoonlijkheid in jouw bedrijf en communicatie te verweven. En dan is het nog de vraag, hoe kan ik nou met mijn verhaal impact gaan maken bij mijn ideale klant?

Als dit jouw struggles zijn, dan is de personal branding groepstraining echt voor jou gemaakt. Deze training is voor ondernemers die met hun bedrijf een verschil willen maken, of het nu met een product of een dienst is. De manier om dit goed over te brengen is door jouw persoonlijkheid, missie, visie en kernwaarden te gaan gebruiken waarvoor ze, naar mijn mening, bedoeld zijn. Ik ga jou leren hoe je dit kan doen, hoe je hier doelen en een werkend plan voor kan maken.

En ja, ik weet ook wel dat er een negatief stemmetje is die zegt ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, maar met een sterk personal brand help je mensen alleen maar om de keuze te maken om met jou te gaan werken. Zo kan jij de mensen helpen die zich met jou verbonden voelen en waar jij ook weer heel erg veel energie van krijgt. Win-win!

De groepstraining is voor jou als:

Je onderneming jouw allergrootste passie is en hier verder in wilt groeien

Je soms klanten aan het helpen bent die net niet lekker met jou matchen en ze daarom meer energie kosten dan opleveren

Je open staat om jezelf wat meer bloot te geven

Je heel graag vanuit jouw eigen missie wilt ondernemen

Wat gaan we precies doen?

De groepstraining is op dinsdag 11 mei van 9:15 tot +/- 13:30 bij Flexxin, stationsplein 14 in Veenendaal. We zijn met een klein groepje en houden ons aan de maatregelen die op het moment van de training gelden. We beginnen om 9:15 met de inloop, wat dus een mooi moment is om alvast een beetje te netwerken met andere ondernemers die aanwezig zijn. Om 9:30 beginnen we met de training en we behandelen de volgende onderwerpen:

Jouw persoonlijkheid (welke eigenschappen zijn waardevol en krachtig?)

Wat is nu écht jouw droomaanbod (hoe kan jij mensen het allerbeste helpen?)

Van welke klanten krijg jij energie (en hoe bereik je hen?)

Wat is nu écht jouw missie, jouw visie en jouw kernwaarden (en hoe komen deze terug in jouw bedrijf?)

Hoe kan jij nu met al deze inzichten een sterk personal brand opbouwen (en wat zijn superpraktische doelen om nu te stellen?)

Rond 13:00 sluiten we af en gaan we genieten van een lekkere lunch. Tijdens de workshop krijg je een werkboek van mij en ik zorg ook voor pennen en tussendoor genoeg te drinken en te snacken!

Wat een fantastische leerzame ochtend is het geweest. Nadine denkt mee, en focust zich op jou en op je onderneming. Dus twijfel je nog? Niet doen je hebt er echt wat aan het is super waardevol.

Henrike Torn Broers, SoooCheesy

Meedoen?

Omdat we met een klein groepje moeten blijven, is het slim om tijdig een plekje te claimen. Dit kan door mij een mailtje te sturen naar info@nadinevanspanje.nl. De investering om mee te doen bedraagt op dit moment €225,- exclusief btw.

Denk jij dat deze training iets voor jou is? Reserveer dan direct! Wil je eerst nog even overleggen met me? Dan mag je mij ook even een mailtje sturen.