Selecteer een pagina

Super goed nieuws, je kan de komende herfstmaanden weer een gloednieuw contentpakket aanschaffen! Na het succes van het vorige contentpakket, waarmee ik €120,- ophaalde voor het Rode Kruis Rhenen, wil ik ook dit seizoen weer een goed doel steunen, namelijk: Rocking up X-mas! Wil jij gave foto’s voor jouw social media én meteen het goede doel steunen? Lees snel verder!

Rocking up X-mas

Rocking up X-mas verzorgt luxe kerstpakketten voor gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Zo kunnen ook zij genieten van een lekkere kerstmaaltijd en hier en daar wordt het pakket ook aangevuld met gesponsorde extra’tjes, zoals een uitje of speelgoed voor de kinderen.

De pakketten worden bezorgd door vrijwilligers en hebben een anonieme afzender, de boodschap is dat de gever hen een fijne kerst wenst en hoopt dat de ontvanger ooit in de gelegenheid komt om hetzelfde te doen voor zijn of haar medemens. Wil je meer weten, bezoek dan de website www.rockingupxmas.nl.

Het pakket

Het pakket bestaat uit 10 foto’s in gezellige herfstkleuren die jij heerlijk kan gebruiken om jouw Instagram feed (m.u.v. advertenties) wat herfstiger te maken. Je mag jouw eigen filter of preset gebruiken, zodat ze in het geheel passen! Deel er persoonlijke verhalen bij, leg eens uit waarom jij uniek bent in jouw vakgebied of vertel wat jouw lievelingsdrankje is in de gure herfstdagen. Je kan de foto’s voor van alles gebruiken. Dit pakket is trouwens extra bijzonder, omdat mijn lieftallige stagiaire hem helemaal zelf samengesteld en gefotografeerd heeft, onder toeziend oog van yours truly. Tof he!!

Wil jij het pakket hebben? Hij is €39,95 (ex btw) en wij maken €25,- hiervan over naar Rocking up X-mas. Met twee contentpakketten kan er 1 gezin een kerstpakket ontvangen. Wil jij dat er meteen een heel kerstpakket gaat komen dankzij jouw aankoop, kan je ervoor kiezen om €25,- extra te doneren! Ik heb zelf persoonlijk contact met Marleen, de secretaris van Rocking up X-mas, zo weet ik weer helemaal zeker dat de donaties goed terecht komen.

Hebben? Stuur dan een een e-mail naar info@nadinevanspanje.nl, vergeet niet jouw (bedrijfs)naam, adres, postcode en woonplaats te vermelden én laat het ook weten als je de extra donatie wilt doen. Na betaling ontvang je zo snel mogelijk de foto’s met een aantal tips om ze te gebruiken!

Eerst even proberen?

Wil je eerst even kijken of dit pakket iets voor je is? Dan kan je onderstaande foto gratis downloaden! Open de foto in een nieuw tabblad en sla hem via daar op, of klik HIER. Post hem gerust op social media, maar tag dan wel even @newfotografie erbij!

Steun het goede doel en maak kennis met professionele fotografie voor jouw bedrijf!