Selecteer een pagina

Het zijn rare tijden, voor iedereen. Jammer genoeg kan ik geen portretfoto’s van jou maken, maar toch is het super belangrijk om aan je zichtbaarheid te werken. Om dat toch te kunnen doen, heb ik een contentpakket samengesteld. De stijl die je van mij gewend bent en per verkocht pakket, doneer ik een mooi bedrag aan het Rode Kruis!

Wat is het contentpakket?

Het contentpakket bestaat uit onderstaande 15 foto’s in een lichte, zachte stijl. De foto’s kan je gebruiken voor jouw social media uitingen (m.u.v. advertenties), zodat je tóch professioneel beeld hebt die je eigen kan maken door middel van storytelling! De foto’s kan je meteen gebruiken, maar je mag ook je eigen filter of preset gebruiken, zodat de foto beter in je feed past. Bij het pakket ontvang je ook een cheat sheet met tips om door middel van deze foto’s aan je zichtbaarheid te werken.

De kosten voor dit pakket bedragen €29,95 exclusief  en hiervan doneer ik €15,- aan het Rode Kruis. Dit loopt via een klant van mij die zich vrijwillig inzet bij het Rode Kruis in Rhenen. Zou houden we de lijntjes kort en weten we zeker dat het bij de juiste mensen terecht komt! Ik hoop binnenkort een bezoekje te brengen en jullie bij te praten in een blog en een social media post!

Eerst proberen?

Wil jij liever eerst testen of de foto’s goed bij je passen en voor je werken? Dan heb ik 3 foto’s die je gratis kan downloaden! Je kan ze downloaden door op de onderstaande linkjes te klikken en daarna direct op de socials gebruiken (m.u.v. advertenties). Ook mag je je eigen preset of filter gebruiken! Het enige wat ik aan je vraag, is om mij altijd in de foto’s te taggen! Een watermerk vond ik namelijk niet zo mooi, haha!

Foto 1Foto 2Foto 3

Steun het Rode Kruis!

Hoe kan ik het contentpakket bestellen?

Bestel het contentpakket door een mail te sturen naar info@nadinevanspanje.nl en dan ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag! Nadat de betaling bij mij binnen is, ontvang je van mij de downloadlink en kan je de foto’s én de cheat sheet downloaden! Heb je eerst nog een vraag, mag je deze altijd aan mij stellen!

Ontzettend bedankt voor het lezen en ik zou het ontzettend leuk vinden als je het pakket wilt kopen! Voor een kleine prijs investeer je in jouw zichtbaarheid én steun je een prachtig doel!