Selecteer een pagina

Drie keer per week ben ik aan het werk op kantoor. Sinds September 2019 huur ik een super mooie ruimte bij Flexxin in Veenendaal. Omdat ik er dus niet de hele week zit, neem ik elke keer mijn spullen mee van en naar huis. Dat lijkt heel veel gesjouw, maar eigenlijk valt dat reuze mee. Wil jij weten wat ik nodig heb? Ik deel dat vandaag met je!

Mijn kantoor past in een tas

In principe past mijn hele kantoor inderdaad in een tas. Eten en drinken is aanwezig bij Flexxin, alleen de snacks moet ik zelf meenemen. In het normale leven lunchen we gezamenlijk met alle huurders die aanwezig zijn, dus dat is super leuk en luxe!

Eigenlijk kom ik al een heel eind met alleen een laptop, maar neem toch altijd wat extra spullen mee, zodat ik net even wat meer kan. Denk dan bijvoorbeeld aan kantoorartikelen. Wat ik altijd bij me heb is:

Een etui met pennen, markeerstiften, etc. Mijn Purpuz Planner met een notitieboek en een schrijfmap als ik iemand ontvang en ik daar aantekeningen bij wil maken. Daarin zitten mijn eigen visitekaartjes, maar ook een aantal van de videograaf en grafisch vormgever waarmee ik graag samenwerk.

Apparatuur

Zonder apparatuur maak je het jezelf wel lastig. Mijn camera blijft eigenlijk altijd thuis, tenzij er iets te fotograferen valt natuurlijk. Qua apparatuur neem ik mijn laptop mee, mijn telefoon en een kleine harde schijf, zodat ik wel altijd bij de foto’s kan als het nodig is. Verder neem ik ook mijn oortjes mee, wat soms nog wel eens handig kan zijn tijdens het videobellen i.v.m. de echo.

Ook kleine dingetjes, zoals opladers, een USB-stick en een SD kaart kunnen natuurlijk niet ontbreken. Mijn bank identifiders neem ik meestal ook mee, mocht ik tussendoor een iDealbetaling willen doen.

Overige spullen

Bovenstaande spullen zijn natuurlijk het aller belangrijkst, maar dan zijn we er nog niet. Soms vind ik het fijn om even iets te snacken bij me te hebben. Okey, ik geef toe, ik heb altijd wel iets te snacken mee. Daarnaast heb ik altijd deo, parfum, labello en een handcreme mee. Natuurlijk mijn portemonnee, sleutels en een extra katoenen tas, mocht ik een keer iets mee moeten nemen.

Mijn kantoor past in mijn tas

Het lijkt dus heel ingewikkeld om steeds van huis naar kantoor te gaan met spullen en al, maar het is echt goed te doen. Het enige wat ik graag wil, is dat ik mijn iMac op kantoor neer kan zetten, zodat ik twee schermen heb. Dat lijkt me echt heerlijk namelijk!